Как ще изглежда Ювентус с Кристиано Роналдо в състава си (СНИМКА)


Как ще изглежда Ювентус с Кристиано Роналдо в състава си (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

4241 0

Евентуалният трансфер на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус, за който така усилено се говори през последните 24 часа, до някъде дори успя да засенчи Световното първенство по футбол 2018. В момента никой не говори за минималната победа на Швеция над Швейцария, нито за измъчената победа на Англия над Колумбия с дузпи.

КАК ИЗГЛЕЖДА РОНАЛДО С ЕКИПА НА ЮВЕНТУС (СНИМКА)

Новината, че CR7 може да напусне "Сантяго Бернабеу" е повод за разговори между фенове на Реал, фенове на Роналдо или просто фенове на футбола. Една от най-интересните теми е свързана с това как ще изглежда тимът на Масимилиано Алегри, ако Кристиано наистина избере да продължи кариерата си в Серия А.

ЗАЩО РОНАЛДО ИЗБРА ОФЕРТАТА НА ЮВЕНТУС (ВИДЕО)

След напускането на Джанлуиджи Буфон очаквано Войчех Шчезни ще застане на вратата. Пред него в защита ще действат четирима - Алекс Сандро, Джорджо Киелни, Мехди Бенатиа и Жоао Кансело. В средата на терена Миралем Пянич ще помага в защита, а Блес Матюиди и Родриго Бентанкур или Емре Джан ще си партнират зад атакуващото трио. В предни позиции Дъглас Коста ще "оперира" в дясно, а Кристиано Роналдо в ляво, като с голови пасове ще ги "захранва" Пауло Дибала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички